Aanbod

Onze merken

Fietsen

Iedereen kan voor een fiets terecht bij Fietsen Kurt. Of je nu op zoek bent naar een sportieve koersfiets of mountainbike, stadsfiets of speedpedelec voor woonwerkverkeer? Het kan allemaal. Fietsen Kurt verdeelt fietsen van Norta, Trek, Sensa, Beaufort, Flanders en Giant.

Accessoires

Een fiets is pas echt de jouwe als die ook goed aanvoelt, dat kan met de jusite accessoires. Denk maar aan tassen op een stadsfiets, of fietscomputer op een koersfiets. Ook heeft Fietsen Kurt een ruim aanbod aan onderhouds- en massageproducten. Ben je op zoek naar een fietsenrek of voeding? Ook daarvoor van je bij ons terecht.

Kleding

Niets is zo belangrijk voor een comfortabele rit als een goede helm of fietsbroek. Of voor de sportieve fietser een goed aansluitend paar schoenen, het zijn tenslotte die die de kracht overbrengen naar de pedalen. Bij Fietsen Kurt kan je terecht voor een ruim aanbod aan kleding, schoenen en helmen. Kleding is beschikbaar van Rogelli en accessoiremerk Grib Grab voor handschoenen, kousen, ….
Voor een helm vertrouwen we in goede merken zoals Abus, Met en Bontrager. Ook hebben we van Bontrager een volledige lijn schoenen steeds op voorraad.